22.12.2019

Το Καλύτερο Δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου: Ένα Ταξίδι με Minoan Lines

22.12.2019

Έφτασε η στιγμή να ξεκινήσετε την αναζήτηση για το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου. Καλά τα σοκολατάκια , αλλά ένα ταξίδι θα κάνει σίγουρα την καρδιά του άλλου σας μισού να χτυπήσει πιο δυνατά!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Αν οι τρούφες σε σχήμα καρδιάς, τα κόκκινα τριαντάφυλλα και τα αρκουδάκια που γράφουν "Σ' αγαπώ" σας φαίνονται τετριμμένα, τότε έχουμε μια πρόταση που θα αγαπήσετε πραγματικά: κάντε δώρο στο άλλο σας μισό μια ρομαντική απόδραση για δυο!
Οργανώστε το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν να κάνετε μαζί στην Ιταλία, τις ημερομηνίες που σας εξυπηρετούν, και επωφεληθείτε της προσφοράς EARLY BOOKING 15%.

Υπάρχει πιο ρομαντικός προορισμός από την Ιταλία; Στη Βερόνα θα δώσετε όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από το ξακουστό σαιξπηρικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας.

italy

Στη Βενετία, θα απολαύσετε το καρναβάλι, μια βόλτα με τη γόνδολα και θα σφραγίσετε την αγάπη σας με ένα λουκέτο. Η αγάπη σας μπορεί να επισφραγιστεί αιώνια και στη Ρώμηστη γέφυρα Milvio (ή αλλιώς γέφυρα των ερωτευμένων), κορυφαίο προορισμό για ερωτευμένους. Τέλος, στη μαγευτική Τοσκάνη θα βιώσετε το πιο αξέχαστο ταξίδι με το αυτοκίνητο που σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για να απολαύσετε την τέλεια εμπειρία στην Ιταλία:

Εάν το ταξίδι στην Ιταλία δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σας, ενημερωθείτε για τους προορισμούς μας εδώ.