16.01.2020

Γιατί το ταξίδι με Minoan Lines είναι μια μοναδική εμπειρία;

16.01.2020

Με τη Minoan Lines, η παραμονή σας στο πλοίο είναι μια εμπειρία που μπορεί να συγκριθεί μόνο με μια εμπειρία πεντάστερης φιλοξενίας!

Ένα ταξίδι δεν είναι απλή υπόθεση: απαιτεί σωστή προετοιμασία και σχεδιασμό, αλλά η προσμονή του κάνει κάθε μέρα που οδηγεί σε αυτό καλύτερη. Έτσι, όταν έρχεται επιτέλους η πολυπόθητη στιγμή που αφήνετε πίσω την καθημερινότητα και ετοιμάζεστε να εξερευνήσετε νέους προορισμούς, θα πρέπει να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον που θα σας επιτρέψει να αφήσετε πίσω κάθε είδος άγχους και να χαλαρώσετε.

Ανακαλύψτε τέσσερις λόγους για τους οποίους μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το “Καλό Ταξίδι” δεν είναι απλά ευχή, αλλά υπόσχεση όταν επιλέγετε ένα από τα πλοία της Minoan Lines για τις μετακινήσεις σας:

1. Θα ταξιδέψετε με τα υπερσύγχρονα και πολυτελή πλοία του στόλου μας

Μόλις επιβιβαστείτε σε ένα από τα πλωτά παλάτια της Minoan Lines, μπορείτε να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε πλοίο. Οι προσεγμένοι εσωτερικοί χώροι τους, από τη reception μέχρι τις ευρύχωρες καμπίνες, δημιουργούν αμέσως μια ατμόσφαιρα απόλυτης άνεσης. Στους μοντέρνους και αναπαυτικούς χώρους των σαλονιών και των μπαρ, ο χρόνος κυλάει ευχάριστα, ενώ απολαμβάνετε το ρόφημα της επιλογής σας, διαβάζετε το βιβλίο σας ή σχεδιάζετε όσα θα κάνετε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας. 

minaon lines

2. Θα κάνετε ένα γαστριμαργικό ταξίδι στα εστιατόρια Self Service και A la Carte

Τα ταξίδια ανοίγουν την όρεξη… τόσο για νέες εμπειρίες όσο και για καινούργιες γεύσεις! Εμπιστευτείτε τους έμπειρους σεφ των εστιατορίων Self Service και A la Carte, που λειτουργούν σε όλα τα πλοία της Minoan Lines και απολαύστε εμπνευσμένα πιάτα με εκλεκτές πρώτες ύλες, πολλές εκ των οποίων προέρχονται από την αγαπημένη μας Κρήτη.

minaon lines

3. Θα συνδυάσετε την ευεξία και την άσκηση με τη διασκέδαση

Τι μπορεί να κάνει τις ώρες ενός ταξιδιού να κυλήσουν χωρίς να το καταλάβετε; Μια επίσκεψη στο spa, τη σάουνα ή το χαμάμ, που λειτουργούν στα πλοία της Minoan Lines στη Γραμμή Ελλάδα - Ιταλία. Αφεθείτε και κάντε ένα δώρο χαλάρωσης στον εαυτό σαςΤο αξίζετε! Αν πάλι η άσκηση είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας, τότε δεν υπάρχει λόγος να την απαρνηθείτε εν πλω. Βάλτε απλά τα αθλητικά σας και κατευθυνθείτε στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για το workout της επιλογής σας. Όταν πέσει η νύχτα, αφού θα έχετε αναζωογονηθεί πνευματικά και σωματικά, κατευθυνθείτε στην πανοραμική disco, που είναι διαθέσιμη σε όλα τα πλοία της Minoan Lines και αφήστε τον ρυθμό της μουσικής να σας παρασύρει. 

minaon lines

4. Θα απολαύσετε μοναδικά προνόμια ως μέλη του Minoan Lines Bonus Club

Θέλουμε κάθε ταξίδι σας με τα Cruise Ferries της Minoan Lines να είναι μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη προνόμια! Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα επιβράβευσης Minoan Lines Bonus Club, το οποίο παρέχει στα μέλη του μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές, τόσο εν πλω όσο και σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος στους προορισμούς μας.

Αυτοί ήταν μόνο τέσσερις λόγοι για να επιλέξετε τη Minoan Lines για τις μετακινήσεις σας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψετε κι άλλους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Επιβιβαστείτε στον “επιπλέων παράδεισο” των πλοίων της Minoan Lines και ζήστε μια ταξιδιωτική εμπειρία φτιαγμένη από το υλικό των ονείρων!