15.10.2020

Σαλπάρουμε Ασφαλώς με Νέα Ταξιδιωτική Εμπειρία

15.10.2020

Επιβιβαστείτε στα πολυτελέστερα και οικολογικά Cruise Ferries της Ελλάδας και απολαύστε μια “χρυσή” ταξιδιωτική εμπειρία.

Ταξιδεύοντας με τα σύγχρονα πλοία του στόλου μας, εντός και εκτός Ελλάδας, θα απολαύσετε ένα άνετο και ποιοτικό ταξίδι, γνωρίζοντας ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγειονομικής προστασίας,τόσο στα πλοία όσο και στα γραφεία μας, συνεχίζοντας να διατηρούμε υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Ταξιδεύουμε Ασφαλώς σε Κάθε Προορισμό

Σεβόμενη τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και των αρμόδιων φορέων, η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών υιοθέτησε και εφαρμόζει μια σειρά από μέτρα υγειονομικής προστασίας για την καλύτερη ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η χρήση μάσκας και η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου- ερωτηματολογίου δήλωσης υγείας είναι υποχρεωτικά για την επιβίβαση στο πλοίο. Εάν ταξιδεύετε από το εξωτερικό προς την Ελλάδα, τότε είναι υποχρεωτική και η συμπλήρωση της φόρμας εντοπισμού επιβάτη (PLF). Επίσης, πριν από κάθε ταξίδι, συνίσταται να συμβουλεύεστε την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ προκειμένου να ενημερώνεστε για τα ισχύοντα μέτρα στην Ελλάδα.

Αναφορικά με την υγειονομική προστασία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όλα τα πλοία μας διαθέτουν προηγμένα συστήματα φιλτραρίσματος αέρα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ειδικά φίλτρα, μέσω των οποίων ο αέρας, ο οποίος εισέρχεται αποκλειστικά από έξω, φιλτράρεται και δεν επανακυκλοφορεί. Επιπλέον, εντατικοποιήσαμε τις ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης των καμπινών και των κοινόχρηστων χώρων των πλοίων, ενώ έχουμε πιστοποιηθεί με ISO 22000:2005, Σύστημα Ασφαλούς Διαχείρισης Τροφίμων, από την TÜV HELLAS. Ακόμα, έχουμε πιστοποιηθεί με το πιστοποιητικό “BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION”, από τον αναγνωρισμένο οργανισμό RINA, για την ικανότητα και αποτελεσματικότητα διαχείρισης κινδύνου και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υψηλότερης ποιότητας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα μέτρα που εφαρμόζουμε στα πλοία και στα γραφεία μας εδώ.

Παράλληλα, για τη διευκόλυνσή σας, είναι πλέον διαθέσιμη και η υπηρεσία e-Ticket, μέσω της οποίας μπορείτε να εκτυπώνετε τα εισιτήριά σας για τις Γραμμές Εσωτερικού ή να τα αποθηκεύετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Η επιβίβαση στο πλοίο γίνεται άμεσα με την επίδειξη του e-Ticket στον αρμόδιο Αξιωματικό του πλοίου και δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψή σας σε πρακτορείο.

Τέλος, ακόμα και την ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύουμε, εμείς κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού. Χάρη στην εμπιστοσύνη σας πρόσφατα λάβαμε το χρυσό βραβείο και αναδειχθήκαμε «Καλύτερη Εταιρεία στην Ελληνική Ακτοπλοΐα» στα βραβεία “Greek Hospitality Awards 2020”.

Θέλετε να απολαύσετε τη βραβευμένη, “χρυσή” ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines; Καθώς τα ταξίδια δεν έχουν εποχή, ενημερωθείτε για τα δρομολόγιά μας και προγραμματίστε τα ταξίδια σας όλο το χειμώνα.