7.08.2020

Διακοπές στα Χανιά. Ζήστο Πραγματικά!

7.08.2020

Απόλαυσε τις διακοπές σου στα Χανιά, έναν προορισμό που προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες που σε μαγεύουν.

Κάθε ταξίδι είναι μια αυθεντική εμπειρία. Όσες φορές κι αν έχεις θαυμάσει τα Χανιά μέσα από την οθόνη σου, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το συναίσθημα που θα νιώσεις όταν τα επισκεφτείς από κοντά.

Αυτό το καλοκαίρι, επιβιβάσου στο ταχύτερο και νεότερο πλοίο των Χανίων, το οικολογικό Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ, που ενώνει καθημερινά τον Πειραιά με τα Χανιά με απευθείας δρομολόγια και απόλαυσε την πολυτέλεια, την άνεση και τις υπηρεσίες εν πλω, με την υπογραφή της Minoan Lines. Βρες την προσφορά που σου ταιριάζει και ταξίδεψε στα Χανιά για να το ζήσεις πραγματικά! 

Φτάνοντας θα έχεις όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να ανακαλύψεις τα καλά κρυμμένα μυστικά τους και να διαπιστώσεις τι είναι αυτό που τα κάνει πραγματικά, μαγευτικά. Πάρε μια γεύση.

 

Ζήστο πραγματικά στα Χανιά σε κάθε γωνιά!

 

Σημαντικά Αξιοθέατα στα Χανιά

Ξεκινώντας από το Ναυτικό Μουσείο προς το Τζαμί Κιουτσούκ Χασάν (Γιαλί Τζαμίσι) ακολούθησε τα βήματα των Μινωιτών, των Βενετών, των Τούρκων και των Αιγυπτίων που βρέθηκαν εκεί πριν από εσένα, και θαύμασε τα κτίρια υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας που άφησαν κληρονομιά. Σήμα κατατεθέν της Παλιάς Πόλης: o Αιγυπτιακός Φάρος.

Αιγυπτιακός Φάρος, Χανιά

Για μια ακόμα πιο αυθεντική εμπειρία, περιπλανήσου στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, άφησε τους ντόπιους να σε φιλέψουν ιστορίες και νόστιμες σπεσιαλιτέ και συνέχισε το ταξίδι σου εκτός της πόλης. Στην αριστοκρατική συνοικία της Χαλέπας, τόπος διαμονής του Ελευθέριου Βενιζέλου, με τα επιβλητικά αρχοντικά, στους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι, απ’ όπου η θέα στα Χανιά κόβει την ανάσα και σε ένα από τα ωραιότερα χωριά των Χανίων, το ιστορικό Θέρισο. 

 

Βραβευμένες Παραλίες στα Χανιά

Βρες καταφύγιο από τις υψηλές θερμοκρασίες στην τεράστια ακτογραμμή των Χανίων με τις διάσημες παραλίες εξωτικού κάλλους. Ο Μπάλος, με την ροζ αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά, το Ελαφονήσι, με τα αβαθή νερά, όπου αγαπούν μικροί και μεγάλοι και τα Φαλάσαρνα με τα κρυστάλλινα νερά θα σου προσφέρουν τις πιο δροσερές αναμνήσεις. Υπάρχουν όμως κι άλλες εξωτικές οάσεις στις οποίες μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου κρατώντας αποστάσεις.

Φαλάσαρνα, Χανιά


Φαγητό & Διασκέδαση στα Χανιά

Το φαγητό και η διασκέδαση αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μωσαϊκού εμπειριών που προσφέρουν τα Χανιά. Δοκίμασε πεντανόστιμα πιάτα από τοπικά προϊόντα, όπως το Χανιώτικο μπουρέκι και το αντικριστό αρνί, που παράγονται με μεράκι στην Κρήτη και σβήσε τη δίψα σου με μια δροσερή ρακή.

Αγία Μαρίνα, Χανιά

Μετά τη δύση του ηλίου, απόλαυσε ένα δροσερό cocktail στα beach bars της Αγίας Μαρίνας και ακολούθησε τη μουσική που θα σε οδηγήσει στα μπαράκια της Παλιάς Πόλης. Η ανατολή από το γραφικό ενετικό λιμάνι θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σου.


Αυθεντικές Εμπειρίες Ζωής στα Χανιά

Εάν είσαι λάτρης της περιπέτειας τότε η πεζοπορία στο διάσημο Φαράγγι της Σαμαριάς, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, είναι μια εμπειρία ζωής που πρέπει να ζήσεις.

Φαράγγι της Σαμαριάς, Χανιά

Η κατάφυτη διαδρομή που οδηγεί σε μια απομονωμένη, παραδεισένια παραλία, σε συνδυασμό με τα παρθένα φυσικά τοπία δημιουργούν εικόνες που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες. 


Μη μένεις άλλο online. Βγες και ζήσε την εμπειρία από κοντά στα Χανιά, σε κάθε γωνιά. 

Ενημερώσου για τη νέα ταξιδιωτική εμπειρία και για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που εφαρμόζουμε και κάνε κράτηση.

Ζήστο πραγματικά στα Χανιά!