4.08.2020

Ταξιδέψτε σε Αγαπημένους Προορισμούς με Ταχύτητα και με τα Απαραίτητα Μέτρα Ασφαλείας

4.08.2020

Απολαύστε τη νέα ταξιδιωτική εμπειρία στα υπερσύγχρονα και οικολογικά Cruise Ferries της Minoan Lines, πάντα με τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι η οργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών να μοιάζει περισσότερο με πρόκληση παρά με αναψυχή, το σίγουρο όμως είναι θα σας αποζημιώσουν, όπως κάθε χρόνο. Το μόνο που μένει είναι να είναι να επιλέξετε τον προορισμό των διακοπών σας και να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά σας εκει.

 

Από την Κρήτη στις Κυκλάδες κι από Ελλάδα, Ιταλία με Ταχύτητα και Υπεροχή

Τα υπερσύγχρονα και οικολογικά πλοία της Minoan Lines σας ταξιδεύουν σε αγαπημένους προορισμούς ενώνοντας την Κρήτη με την Αθήνα και τις Κυκλάδες, και την Ελλάδα με την Ιταλία, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγειονομικής προστασίας.

“Χρυσή” Ταξιδιωτική Εμπειρία

Εδώ και 48 χρόνια «σας ταξιδεύουμε» στους προορισμούς που αγαπάτε με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και έναν υπερσύγχρονο, οικολογικό στόλο-τα πρώτα οικολογικά Cruise Ferries της ελληνικής Επιβατηγού Ναυτιλίας- προσφέροντάς σας ποιοτική εξυπηρέτηση, καινοτόμες υπηρεσίες και οικονομικές προσφορές, που καλύπτουν κάθε ανάγκη προκειμένου οι διακοπές σας να ξεκινούν από το πλοίο. 
 


Ξεκινήστε κι εσείς τις διακοπές σας απολαμβάνοντας τη βραβευμένη ταξιδιωτική εμπειρία (χρυσό βραβείο Tourism Awards 2020) σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας.

 

Καλοκαιρινά Δρομολόγια

Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα της Κρήτης με τα καθημερινά απευθείας δρομολόγια από τον Πειραιά. Ταξίδεψε με το ταχύτερο και νεότερο πλοίο των Χανίων, το οικολογικό Cruise Ferry ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ από/προς τα Χανιά ή με τα πλωτά παλάτια H/S/F KNOSSOS PALACE και H/S/F FESTOS PALACE με προορισμό το Ηράκλειο ή τον Πειραιά. 
 

Στη Γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο - Πειραιάς εκτελούνται επίσης και ημερήσια δρομολόγια έως την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ κάθε Πέμπτη και Κυριακή, πραγματοποιείται και απευθείας σύνδεση με τη Μήλο από τον Πειραιά ή το Ηράκλειο.


Από το Ηράκλειο βάλτε πλώρη για τις γειτονικές Κυκλάδες, με ένα από τα δρομολόγια του υπερσύγχρονου High Speed Catamaran SANTORINI PALACE, ταξιδεύοντας με άνεση και ταχύτητα. Σε 1 ώρα και 50 λεπτά θα βρίσκεστε στη Σαντορίνη, το νησί με τα πορτοκαλοκόκκινα ηλιοβασιλέματα και τα τοπία που κόβουν την ανάσα. Με το ίδιο δρομολόγιο μπορείτε να οργανώσετε μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις και στη χιλιοτραγουδισμένη Πάρο, την κοσμοπολίτικη Μύκονο, τη μοναδική Νάξο, το νησί της Παναγιάς την όμορφη Τήνο ή την αρχοντική Σύρο και να ζήσετε τη μαγεία των Κυκλάδων.

Εναλλακτικά, από τον Πειραιά μπορείτε να εξερευνήσετε τη δυτική πλευρά του Αιγαίου και συγκεκριμένα δύο ακόμα δημοφιλείς προορισμούς τη Σέριφο και τη Σίφνο.

Εάν πάλι, αναζητάτε τρόπο να έρθετε από το εξωτερικό στην Ελλάδα, τα δρομολόγιά μας στις Γραμμές της Αδριατικής είναι πλέον διαθέσιμα.

 

Σαλπάρουμε Ασφαλώς με Νέα Ταξιδιωτική Εμπειρία

Τέλος, βασικός στόχος των διακοπών είναι η χαλάρωση. Ταξιδεύοντας με τα σύγχρονα πλοία του στόλου μας θα απολαύσετε ένα άνετο και ποιοτικό ταξίδι, γνωρίζοντας ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγειονομικής προστασίας,τόσο στα πλοία όσο και στα γραφεία μας, συνεχίζοντας να διατηρούμε υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.


Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η χρήση μάσκας και η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου- ερωτηματολογίου δήλωσης υγείας είναι υποχρεωτικά για την επιβίβαση στο πλοίο. Όλα τα πλοία μας διαθέτουν προηγμένα συστήματα φιλτραρίσματος αέρα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ειδικά φίλτρα, μέσω των οποίων ο αέρας, ο οποίος εισέρχεται αποκλειστικά από έξω, φιλτράρεται και δεν επανακυκλοφορεί. Επίσης, εντατικοποιήσαμε τις ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης των καμπινών και των κοινόχρηστων χώρων των πλοίων, ενώ έχουμε πιστοποιηθεί με ISO 22000:2005, Σύστημα Ασφαλούς Διαχείρισης Τροφίμων, από την TÜV HELLAS και με το RINA “BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION”, που πιστοποιεί τη Minoan Lines για την ικανότητα και αποτελεσματικότητα διαχείρισης κινδύνου και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υψηλότερης ποιότητας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα μέτρα που εφαρμόζουμε εδώ.


Παράλληλα, για τη διευκόλυνσή σας, είναι πλέον διαθέσιμη και η νέα υπηρεσία e-Ticket, μέσω της οποίας μπορείτε να εκτυπώνετε τα εισιτήριά σας για τις Γραμμές Εσωτερικού ή να τα αποθηκεύετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψή σας σε πρακτορείο.
 
Έτοιμοι να απολαύσετε τη βραβευμένη ταξιδιωτική εμπειρία στα πολυτελή Cruise Ferries της Minoan Lines; Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στα πλοία μας.
 

 

Ενημερωθείτε εδώ για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα ισχύοντα δρομολόγια και τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που εφαρμόζουμε σε κάθε στάδιο του ταξιδιού. Ακόμα, διαβάστε εδώ την πολιτική κράτησης και αλλαγής εισιτηρίων και απολαύστε τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στα πολυτελή και οικολογικά Cruise Ferries της Minoan Lines.