22.12.2019

4 λόγοι για να κλείσετε νωρίς τις διακοπές σας

22.12.2019

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας και έχουμε όχι έναν, αλλά τέσσερις λόγους να το πιστεύουμε!

Τα ταξίδια μάς γεμίζουν νέες εμπειρίες, μας βοηθούν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να αφεθούμε και να ξεκουραστούμε. Είναι λογικό, λοιπόν, να τα σκεφτόμαστε όλο το χρόνο.

Όπως το ταξίδι που σκέφτεστε να κάνετε στην Ιταλία. Τα βενετσιάνικα κανάλια, η Φοντάνα ντι Τρέβι, η ιταλική ατμόσφαιρα, οι λαχταριστές πίτσες… είναι όλα τους υπέροχα, και μπορείτε να τα απολαύσετε όλο το χρόνο. Το 2019 πρέπει να είστε και εσείς εκεί!

Γιατί, λοιπόν, να αναβάλλετε ένα επόμενο ταξίδι όταν μπορείτε να το κλείσετε εγκαίρως και να βγείτε κερδισμένοι από πολλές απόψεις, όπως για παράδειγμα να κλείσετε τις διακοπές σας φθηνότερα;

Τα οφέλη του early booking

1. Γλιτώνετε το άγχος.

Όπως εκείνη τη φορά που έφτασε παραμονή της άδειάς σας και ακόμα δεν είχατε αποφασίσει πού θα πάτε. Οργανώνοντας από νωρίς τις διακοπές του έτους θα μπορείτε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και -γιατί όχι-, να επισκεφτείτε περισσότερους από έναν προορισμούς.

Αντίθετα, αφήνοντάς το την τελευταία στιγμή δεν απολαμβάνετε καθόλου ένα σημαντικό μέρος του ταξιδιού που είναι αυτό της οργάνωσης και του προγραμματισμού. Επίσης, διακινδυνεύετε να αναβάλλετε ακόμα μία φορά το ταξίδι σας.

earlybooking

2. Έχετε κάτι να περιμένετε όλη τη χρονιά.

Τελείωσαν οι καλοκαιρινές/χριστουγεννιάτικες/πασχαλινές διακοπές; Δεν πειράζει, αφού εσείς έχετε προνοήσει και έχετε κλείσει τον επόμενο προορισμό διακοπών. Θα δείτε ότι ο χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα, όσο εσείς θα συλλέγετε πληροφορίες για το πού να φάτε, τι να δείτε, πού να περπατήσετε και τι ρούχα να πάρετε μαζί σας.

Όλα αυτά δεν θα έχετε το χρόνο να τα κάνετε στην ώρα τους αν αφήσετε και τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας για την τελευταία στιγμή!

3. Έχετε δυνατότητα επιλογής.

Όσο πιο γρήγορα κάνετε τις κρατήσεις σας τόσο περισσότερες επιλογές έχετε. Αυτό ισχύει και για τα εισιτήριά σας και για τη διαμονή! Εάν θέλετε να επισκεφτείτε έναν προορισμό σε high season, όπως για παράδειγμα τη Βενετία την περίοδο του καρναβαλιού, τότε αν το αφήσετε για τελευταία στιγμή μπορεί να δυσκολευτείτε να κλείσετε το ταξίδι που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Άλλωστε, στις διακοπές, εκτός από τον προορισμό, σημαντικό ρόλο παίζει και το ταξίδι. Γιατί λοιπόν να μην το ευχαριστηθείτε, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις που μπορείτε να έχετε και να ταλαιπωρηθείτε; 

4. Κάνετε σημαντική οικονομία.

Κάνοντας από νωρίς την έρευνά σας για τις διακοπές σας θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από προσφορές Early Booking, δηλαδή προσφορές για όσους κλείνουν νωρίς. Αυτό ισχύει τόσο για τα εισιτήρια, αλλά και για τα ξενοδοχεία και τις μεταφορές σας στον προορισμό της επιλογής σας.

earlybooking

Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας μέσω του βραβευμένου Minoan Lines Online Booking Engine, σειρά έχει να κάνετε την αναζήτησή σας στο internet, για σχετικές προσφορές early booking σε ξενοδοχεία, αξιοθέατα και ό,τι άλλο σκοπεύετε να επισκεφτείτε. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό αν κανονίζατε το ταξίδι σας μερικές μέρες πριν από την ημέρα που σκοπεύετε να ταξιδέψετε.  

Τέλος, ένα ταξίδι είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και μια συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Όμως, εάν έχετε στο μυαλό σας να κάνετε ένα ταξίδι μέσα στον επόμενο χρόνο, το early booking είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Καλό σας ταξίδι!